0318-415484

We hebben ons droomhuis gevonden

“Bij Jillis Baggerman weten ze waar kopers naar kijken”

EDE/BENNEKOM – Wesley Meegdenburg is geboren en getogen in Bennekom. Met zijn vriendin Kim Riemens heeft hij met veel plezier in Ede gewoond. Maar toch bleef Bennekom altijd trekken, zeker nadat hun dochter Mila werd geboren. Dus gingen ze kijken wat er in Bennekom voor aanbod aan huizen was. Nadat ze meerdere woningen zijn misgelopen, hebben ze eindelijk toch hun droomwoning gevonden. Hun huis in Ede hebben ze naar grote tevredenheid verkocht via Jillis Baggerman makelaardij.

Wesley en Kim leerden Jillis Baggerman makelaardij kennen bij hun zoektocht naar een nieuwe woning. “Tijdens onze zoektocht van een jaar of twee viel het ons op dat Jillis Baggerman veel huizen in het assortiment heeft. We hebben meerdere bezichtigingen gehad, ook bij andere makelaars. Ondanks dat we vaak misgrepen, kregen we bij Jillis Baggerman  steeds het gevoel dat ze geen onzin verkochten. Het was een gekke markt met vaak overbieden. Wij hielden ons hoofd echter koel. En uiteindelijk hebben we via Jillis Baggerman makelaardij toch ons droomhuis gevonden. Toen we ons eigen huis wilden verkopen, hoefden we dus niet na te denken over wie dat voor ons mocht doen.”

Sander Hemmes is de makelaar die alles voor Wesley en Kim regelde. “Hij doet dat net zo perfect als Jillis zelf. Hij is enthousiast, eerlijk, en schetst een realistisch beeld. Toch waren er al snel een stuk of dertien afspraken voor bezichtigingen. In overleg met Sander hebben we vier kijkdagen georganiseerd. Dat vonden we heel fijn, dan hoefden we niet telkens alles op te ruimen. Sander heeft ons ook handige tips gegeven ten aanzien van wat we wel en niet moesten opruimen. Hij weet precies waar potentiële kopers naar kijken. Dat bleek wel, want er kwamen drie biedingen. In overleg met Sander hebben we het bod gekozen waar we het beste gevoel bij hadden. Ik kan iedereen deze makelaar aanraden.”

Met de zekerheid van het verkochte huis kan het jonge gezin met een gerust hart naar Bennekom verhuizen. De familie van Wesley woont daar, dochter Mila gaat er al naar de kinderopvang en Wesley heeft er zijn eigen onderneming: autobedrijf Westri. Maar ook Kim ziet het helemaal zitten. “Het dorp is knus en gezellig en heeft alle voorzieningen om de hoek. En wij hebben ons droomhuis!”

Deel dit bericht