0318-415484

Het klikte meteen

“Wij volgden Jillis Baggerman al vele jaren en vinden het altijd een heel ondernemende makelaar. Daarom hebben wij Jillis gebeld toen wij ons huis in Heelsum wilden verkopen. Het klikte meteen.”

Aan het woord zijn Ko en Ynske Terpstra uit Wageningen. Zij verhuisden vanuit hun vrijstaande woning aan de Dopheidelaan in Heelsum naar een appartement in Wageningen. Jillis verkocht niet alleen hun oude woning, maar wist binnen zijn netwerk ook het juiste appartement binnen het bereik van het echtpaar Terpstra te brengen.

“Waar ‘m de klik in zat? Jillis is een hele prettige man in de omgang. Kijk, een makelaar vinden die kennis van zaken heeft is niet zo moeilijk, maar Jillis is meer dan dat. We hebben in ons leven met meer makelaars te maken gehad, maar daar zitten veel ‘gladde jongens’ tussen die niet geïnteresseerd zijn in de mens die zijn of haar huis wil verkopen, maar in het verkopen van het huis voor een zo hoog mogelijke prijs. Makelaars die het verder ook niet interesseert hoe het met je gaat, wat de reden is om je thuis achter te laten of die te laat komen”, zegt Ynske Terpstra.

Zij vervolgt: “Het was een fijn gevoel dat het in eerste instantie al klikte. Dat dit gevoel juist was, bleek in het vervolg van de verkoop. De manier waarop hij met ons omging, zijn onvervalste interesse in wat wij echt wilden, het luisteren, het regelmatig opbellen en het direct reageren op onze mail. Dat zijn de feitelijke en gevoelszaken waardoor wij zeer over hem te spreken zijn.”

Ondanks dat Ynske er een hard hoofd in had, gezien de tijd van het jaar waarop hun oude huis te koop kwam te staan, wist Jillis het huis binnen drie weken te matchen met de juiste koper. Ynske en Ko zaten in Marokko toen hun huis werd verkocht en waren dus dakloos. “Maar ook daar had Jillis op geanticipeerd. Hij kende ons inmiddels goed en wist exact waar wij ons fijn zouden gaan voelen. In no-time sprak hij zijn netwerk aan en wist hij, ondanks de drukte op de markt, onze huidige woning aan Het Plantsoen in Wageningen voor ons aan te kopen waar we nu met veel plezier wonen. Dit kon Jillis Baggerman alleen op deze wijze doen omdat hij zich compleet in ons had ingeleefd. Voor ons een reden om hem warm aan te bevelen als aan- en verkoopmakelaar”, zeggen Ko en Ynske Terpstra.

Deel dit bericht