0318-415484

Verkoop

Jillis Baggerman makelaardij bemiddelt in alle soorten woningen, van 1-kamer appartementen tot landhuizen. “Die verschillen, dat is juist het leuke van dit vak. We bedoelen daar niet alleen het verschil in woningen mee, maar ook het verschil in mensen. Het verkopen van een woning is iets wat de meeste mensen niet vaak doen en waarbij emoties een rol kunnen spelen. Door onze grote ervaring binnen de makelaardij, kunnen wij onze opdrachtgevers veel zorgen uit handen nemen. Dit geldt ook voor het onderhandelingsproces. Wij zijn van mening dat een goede makelaar zich zelf terug verdient”, aldus Jillis Baggerman. Volgens Sander Hemmes komt er veel kijken bij de organisatie rond de verkoop van een woning: “Het bepalen van de juiste verkoopstrategie is dan ook van groot belang. Het is belangrijk om de juiste marketingmiddelen in te zetten ten behoeve van de verkoop van een woning. Des te beter de inzet van deze middelen, des te groter de kans dat er meer bezichtigingen plaats zullen vinden. Hiermee wordt de kans op een snellere verkoop en een goede verkoopprijs vergroot. Naast de marketingmiddelen is een goede bepaling van de vraagprijs uiteraard van groot belang. Een te hoge vraagprijs zorgt immers voor een lange verkoopperiode en de kans dat de woning uiteindelijk minder opbrengt. Alle aspecten die bij het verkopen van een woning van belang zijn, nemen we mee bij het bepalen van de verkoopstrategie. Arno Oosterbeek: “Naast dat we uiteraard de woning bekijken om de waarde vast te stellen, kijken we ook naar de marktomstandigheden in het segment waarin de specifieke woning zich bevindt. Van te voren doen wij een marktonderzoek naar vergelijkbare woningen in de regio die te koop staan of recentelijk zijn verkocht. Mede door het NVM- uitwisselingssysteem, het kadaster en onze kennis van de lokale woningmarkt hebben wij hier een goed inzicht in. Ook geven wij een advies over het verkoopklaar maken van de woning”.

Gratis waardebepaling

Bent u van plan om uw woning te verkopen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij komen graag bij u langs om de waarde van uw woning te bepalen.
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt weten wat uw woning op dit moment waard is:

  • U overweegt uw woning te verkopen, maar u wilt eerst een indicatie hebben van de verkoopwaarde op dit moment.
  • U wilt weten wat uw bestedingsruimte is omdat u zich aan het oriënteren bent om een andere woning te kopen.

Om vast te stellen wat een mogelijke verkoopwaarde van uw woning is, kunt u door ons een gratis waardebepaling laten uitvoeren. Een waardebepaling is een schatting van de waarde van de woning.

Wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op.

Let op: een waardebepaling is dus niet hetzelfde als een taxatie. Een taxatie is een waardebepaling van het huis op een bepaald moment, uitgevoerd door een erkend taxateur. Een taxatierapport kan gebruikt worden voor het aanvragen van een hypotheek.