0318-415484

Jillis Baggerman makelaardij beste van Nederland

Jillis Baggerman en zijn team mogen zichzelf de beste makelaar van Nederland noemen. Het Bennekomse makelaarskantoor deed mee aan het gelijknamige RTL 4 programma. De zender riep Baggerman eerder al uit tot beste makelaar van Gelderland. Met deze titel op zak had de makelaar het toegangsbewijs tot de eindronde. Samen met elf kantoren uit de overige provincies streden Baggerman en zijn collega’s om de fel begeerde titel die zij dus uiteindelijk in de wacht sleepten.

,,Het was een enorm spannende eindstrijd’’, vertelt Jillis Baggerman. ,,De grootse concurrent voor de titel was een makelaar met acht vestigingen. Gelukkig komen wij uit Bennekom en heeft ons dorp weer laten zien waarin het groot is. Daar ben ik echt dankbaar voor. Deze titel is ons gegund, zo voelen wij dat. Er zijn heel veel mensen die zich voor ons hebben ingezet. Dat geeft de titel een enorme waarde.’’

,,Vrijwel iedereen die ik de afgelopen weken tegenkwam, gaf aan gestemd te hebben of dit nog te zullen gaan doen. Met interesse werd er gevraagd naar de actuele score. We waarderen het enorm dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om op ons te stemmen. Ook diverse bedrijven hebben zich voor ons ingezet. Met name veel dank aan Albert Heijn Bennekom, banketbakkerij Mekking en cafetaria De Molenhoek voor hun enorme, belangeloze inzet. Helaas kan ik niet iedereen persoonlijk bedanken en benoemen. Maar wie ik zeker niet mag vergeten zijn de vrijwilligers van het Baggerman/Estaete zaalvoetbaltoernooi. De organisatie van dit mooie toernooi voelt als één grote familie. Ook zij hebben hun hele netwerk ingezet om op ons te laten stemmen. En wat het weer mooi om  te zien wat de kracht is van social media. Op Facebook hebben we 5.100 volgers die massaal hun stem op ons hebben uitgebracht. We voelden ons omringd door mensen die ons steunen.’’

,,Tijdens de race werden we ook al opgepept voor als we niet zouden winnen.  Zo gaf een opdrachtgever onlangs aan dat wij ongeacht de uitslag, haar nummer één zijn. De afgelopen intensieve maanden, de boeiende titelstrijd, het was allemaal prachtig.  Maar tevreden opdrachtgevers, daar blijft het om gaan,’’ uit Jillis Baggerman.

Alle deelnemende makelaarskantoren kregen de opdracht om een promo bij de omroep aan te leveren. In de  vlog  van de Bennekomse makelaar, figureerden Monique van Dinteren en haar partner Marc de Geus. Van Dinteren kent Baggerman al vanaf de lagere school en is ontzettend blij voor hem. ,,Jillis is een super sympathieke vent’’, vindt Van Dinteren. ,, Hij heeft veel zorg en aandacht voor zijn klanten en zet zich in voor zijn omgeving. Kijk maar eens naar de hoge klantwaardering op Funda. Dat zijn cijfers die je niet zomaar in de wacht sleept. Deze titel is Jillis en zijn team niet komen aanwaaien, maar is echt verdiend. Dat mag best eens hardop gezegd worden’’, meent Van Dinteren.

Ede Stad 17 februari 2018
Deel dit bericht