0318-415484

Duizendste verkoopbeoordeling op Funda

Bijzondere mijlpaal voor Jillis Baggerman makelaardij

‘Duizendste verkoop beoordeling op Funda’

[BENNEKOM] Jillis Baggerman makelaardij heeft onlangs de duizendste verkoop beoordeling op Funda ontvangen. Weer een bijzondere mijlpaal voor het makelaarskantoor in Bennekom dat drie jaar geleden nog de beste makelaar van Nederland werd.

Beoordelingen van opdrachtgevers leveren de meest eerlijke vorm van vergelijk op. Het zijn geen slimme door marketeers bedachte volzinnen maar beschrijvingen van gewone mensen die na de koop of verkoop van hun huis hun ervaring hebben gedeeld, zonder tussenkomst van wie dan ook.

Op Funda geven opdrachtgevers een cijfer voor de verleende diensten. Deskundigheid, lokale marktkennis, prijs/kwaliteit en service en begeleiding, worden voorzien van een cijfer van één tot en met tien. Jillis Baggerman juicht deze transparantie toe ,,Het is nuttig voor toekomstige opdrachtgevers en informatief voor ons.”

De duizendste review voor het Bennekomse makelaarskantoor is het hoogste aantal dat een full-service makelaar in Nederland heeft gekregen. ,, Het gemiddelde cijfer was een 9,5. Omdat het cijfer een gemiddelde is over de afgelopen twee jaar, is het een actueel cijfer. Het is nu de uitdaging om deze mooie beoordeling te behouden en daar gaan wij natuurlijk alles aan doen.”

De duizendste verkoop beoordeling van het makelaarskantoor was de kers op de taart. Jillis Baggerman makelaardij kreeg van de verkoper een tien. ‘Op alle fronten zijn wij zeer tevreden over onze makelaar. Bij een volgende verkoop gaan wij weer naar dit kantoor’, schrijft de verkoper op Funda. 

Jillis Baggerman bewaart aan twee reviews een speciale herinnering. ,,Ik herinner mij nog goed dat ik als jongen van acht jaar de ouders van een schoolvriendje vertelde dat ik later makelaar wilde worden. Zij beloofden mij dat als zij ooit zouden gaan verhuizen, ze mij als makelaar zouden inschakelen. Ze hebben hun woord gehouden. Jaren later mocht ik hun woning in Bennekom verkopen en hebben ze ook nog eens een hele mooie beoordeling op Funda geschreven.” Tot slot noemt Jillis de beoordeling van een ouder echtpaar. ,,Beiden hadden vroeger in het onderwijs gewerkt. Na de verkoop van hun woning, schreven ze in hun beoordeling dat ze hun laatste tien voor de makelaar bewaard hadden. Mooier kan toch niet?”

Bron: Ede Stad 20 oktober 2021.
Deel dit bericht