0318-415484

Jillis steekt DVO in het nieuw

Jillis Baggerman makelaardij shirtsponsor van 32 teams

[BENNEKOM] Alle teams van korfbalvereniging DVO hebben de afgelopen maanden nieuwe shirts gekregen. Met uitzondering van de vier selectieteams, DVO 1 en 2, A1 en B1, staat de komende vijf jaar op de voorkant de naam van de nieuwe sponsor; Jillis Baggerman makelaardij. Om hem hiervoor te bedanken overhandigde Jorg Bolder, voorzitter van de sponsorcommissie, Jillis een ingelijst shirt.

Toen DVO op 1 januari voor de selectieteams de nieuwe hoofdsponsor Transus kreeg, wilden ze ook voor de overige teams nieuwe shirts met nieuwe sponsors. Jorg hoefde niet lang te zoeken, Jillis wilde daar graag zijn steentje aan bijdragen. “Jillis is al jaren actief als sponsor”, legt Jorg uit. “Dat waarderen wij enorm, want we vinden het belangrijk om juist de Bennekomse ondernemers te betrekken bij DVO. Met circa 800 leden zijn we de op een na grootste korfbalclub van Nederland en spelen daarmee als vereniging een belangrijke rol in het dorp en de regio. Het is erg leuk, waardevol en bijzonder dat lokale ondernemers de club steunen. Iemand als Jillis is ook echt betrokken bij de club, hij denkt regelmatig mee hoe we bepaalde acties en evenementen nog beter kunnen organiseren.”

Toen hij in 2005 zijn eigen makelaarskantoor startte werd Jillis meteen Goldsponsor van DVO. “Ik vind het belangrijk dat je als lokale ondernemer ook wat terug doet voor het dorp. Een vereniging als DVO brengt levendigheid in Bennekom en dat ondersteun ik graag. Toen Jorg vertelde dat ze een nieuwe shirtsponsor zochten, heb ik dan ook niet getwijfeld. Het was een mooie kans om iets extra’s voor DVO te doen.”

Jillis heeft zelf nooit gekorfbald, maar kent DVO al vanaf zijn jeugd. “Mijn zussen Liesbeth en Marian hebben wel bij DVO gespeeld. De volgende generatie is ook alweer actief bij DVO; mijn beide nichtjes Merel en Lieke spelen er met veel plezier. Wat ik vooral waardeer in DVO is het warme familiegevoel dat ze uitstralen. Ze weten topsport en breedtesport goed te combineren. Qua topsport was er onlangs een geweldig hoogtepunt door de zaalfinale in Ahoy te bereiken. Hoewel het niet lukte om te winnen, zag je wel hoe het leefde in de vereniging en in de rest van het dorp. Maar met 800 leden is DVO ook qua breedtesport een bloeiende vereniging. Er zijn veel actieve vrijwilligers en ze organiseren naast het korfbal veel activiteiten. En ze zijn altijd bereid om mee te werken. Zo is de DVO-hal al heel wat jaren de plek waar wij in de kerstvakantie het Baggerman/Estaete zaalvoetbaltoernooi mogen houden. Ik vind het ook heel mooi dat er een speciaal G-team is. Daar heb ik iets mee, dus extra leuk dat ook zij in het nieuwe shirt gaan spelen.”

Deel dit bericht