0318-415484

Verkoopt geen luchtkastelen

“Ze hebben de Bossche Bollen zeker verdiend”

“Jillis Baggerman verkoopt geen luchtkastelen, maar wel je woning”

[BENNEKOM] Het is een hele stap voor Jan en Francis Klein Hulze. Na vele jaren verlaten ze de Gelderse Vallei en gaan ze verhuizen naar Brabant. Ze gaan Bennekom verlaten voor een levensloopbestendige nieuwbouwwoning in Lith. Hun nieuwe huis is nog niet klaar, maar ze hebben hun woning in Bennekom al wel verkocht. Ze huren tijdelijk een chalet op een recreatiepark in de buurt van hun toekomstige woning.

Jan en Francis besloten om tijdig te starten met de verkoop. Ze wilden namelijk niet het risico lopen om met twee huizen te zitten. “Toen we besloten om ons huis te verkopen, hebben we drie makelaars gebeld. Jillis Baggerman was daar een van, omdat we wisten dat hij in Bennekom en omgeving veel verkoopt. Ook zijn verzorgde website sprak ons aan. Na een prettig telefoongesprek nodigden we hem bij ons thuis uit en dat gaf meteen een vertrouwd gevoel. Heel transparant en professioneel gaf hij informatie over de actuele situatie op de woningmarkt. Hij was ook heel duidelijk in de manier waarop hij de verkoop wilde aanpakken. Het was voor ons een makkelijke keuze. Deze man verkoopt geen luchtkastelen, maar wel je woning. Daarom besloten we om met hem in zee te gaan.”

In het verkoopproces werden Jan en Francis begeleid door makelaar Arno Oosterbeek. “Bij hem hadden we net zo’n vertrouwd gevoel als bij Jillis. Hij is transparant, professioneel en heeft daarnaast een grote dosis humor. Hij heeft ons in het verkoopproces enorm goed begeleid. Na elke bezichtiging kregen we meteen een goede terugkoppeling. We hadden ook veel contact met Puck Gaal, een van de commerciële medewerkers van Jillis Baggerman makelaardij. Ook van haar professionaliteit waren we onder de indruk. Het is mooi om te zien hoe Jillis en de overige makelaars samen met de gedreven dames aan de balie een geolied team vormen.”

De woning is naar volle tevredenheid van Jan en Francis verkocht. “De verkoop ging vlot en ook met de verkoopprijs zijn we blij. Daarom kunnen we nu in ons nieuwe huis nog wat meerwerk laten doen zoals een oplaadpunt voor een elektrische auto, een schuifpui, openslaande deuren en de aanleg van de tuin. Kortom we zijn heel tevreden over Jillis en zijn collega’s. Om hen te bedanken zijn we na de verkoop als nieuwe Brabanders speciaal naar Den Bosch gereden om verse Bossche bollen voor het hele team te halen. We wisten namelijk dat ze daarvan houden. Ze hebben het meer dan verdiend!”

Deel dit bericht