0318-415484

Alles is keurig en snel geregeld

Jillis Baggerman had een goed plan voor de verkoop

[BENNEKOM] Verhuizen naar een woning met uitzicht op je oude huis. Het lijkt een vreemde beslissing, maar Jaap en Wil Veldhuizen hebben hier een goede reden voor. Vanuit hun huis aan de Commandeursweg zijn ze naar een appartement in de Timanshof gegaan. “We zijn nu nog heel actief, maar met het oog op de toekomst is het verstandig om naar een plek speciaal voor senioren te gaan. We hebben bij De Broek-Akker, achter de Timanshof de afgelopen jaren al vrijwilligerswerk gedaan, dus we weten wat voor fijne plek het is.”

Toen Jaap en Wil besloten om te verhuizen was een makelaar om hun woning te verkopen snel gevonden. “Jillis Baggerman is met zijn kantoor bijna onze buurman. Hij heeft zijn PR goed voor elkaar, mede daardoor verkoopt hij veel huizen. We nodigden hem uit om langs te komen en toen was de beslissing snel genomen. Een sympathieke kerel, prettig in de omgang en het belangrijkste: een goed plan om de verkoop aan te pakken.”

Het goede plan bleek te werken, de woning van Jaap en Wil werd snel verkocht. “Een van de kijkers die kwam kijken, deed vrijwel gelijk een goed bod. In overleg met Jillis besloten we om dit te accepteren. Nadat ze nog een keer zijn wezen kijken met een bouwkundige, konden we bij Jillis op kantoor de overeenkomst tekenen. Vervolgens hebben Jillis en zijn medewerkers achter de balie alles keurig en snel geregeld. We zijn dus heel tevreden en kunnen Jillis Baggerman makelaardij bij iedereen aanbevelen.”

Hoewel Jaap en Wil goed terugkijken op de verkoop, gaan ze vooral hun buren wel missen. “We wonen hier sinds 2000 en hebben altijd een heel goed contact gehad. Maar vanuit de Timanshof kunnen we zo bij elkaar op bezoek, dus we zullen elkaar nog regelmatig zien. En we hebben een heel goede indruk van de kopers van ons huis, dat vinden we ook fijn.”


Met de verhuizing naar de Timanshof blijven Jaap en Wil tot hun geluk in Bennekom wonen. Vooral Jaap is altijd heel actief in het dorp geweest. “Ik ben opgegroeid in de Kraats, daar hebben we tot 2000 ook gewoond. Daar had ik eerst pony’s en later paarden. Ik heb jarenlang met paard en wagen Sinterklaas Bennekom binnengereden. Ook heb ik op Vlegeldag heel wat Heidekoningen en Heideprinsessen op de wagen gehad. We reden dan van Hoekelum naar het dorp. Ik was ook betrokken bij het ringsteken op Vlegeldag. Wil zat toen in de jury. Dat zijn mooie herinneringen en ik ben er nog steeds trots op dat ik ooit de Gouden Vlegel heb mogen ontvangen.”

Deel dit bericht