0318-415484

Voelt veilig en vertrouwd

Wij hebben Jillis Baggerman voor het eerst als makelaar ontmoet toen we verhuisden van de Molenstraat naar de Swammerdamlaan. Hij was toen de aankopende makelaar voor de dame die ons huis aan de Molenstraat heeft gekocht. Hij was dus eigenlijk de adviseur van de andere partij. We hebben hem toen al als heel prettig ervaren. Waarom? Omdat hij eerlijk en respectvol is. Hij staat voor zijn klant en dat vinden wij een grote kracht van Jillis.”

Aan het woord zijn Arie en Cobie Kamperman uit Bennekom, die inmiddels alweer een woning verder zijn na de Swammerdamlaan. “Wat ik daarmee bedoel? Ik denk dat ik dat het beste zo kan omschrijven: Jillis is eerlijk, open, spontaan en weet dat perfect te mixen met zakelijkheid. Natuurlijk gaat hij voor een goede deal voor zijn klant zoals met de aankoop van ons huis aan de Molenstraat. Hij benoemt de plus- en minpunten, geeft aan waar mogelijk werk zit aan de woning. En dat vinden wij erg prettig. Niet alleen als ’tegenpartij’, maar ook als Jillis ons bijstaat met de koop van een pand. En dat voelt veilig en vertrouwd”, zegt Cobie.

Arie vult zijn echtgenote aan: “Jillis Baggerman is geen gladde, snelle jongen. Het is een man die nooit is vergeten dat hij de kans heeft gekregen om zijn droom waar te maken. Hij wilde als kind al makelaar worden, en dat is hem gelukt. Ja, het is hem gegund als gevolg van wie hij is. Hij is een goede zakenman maar zijn voeten staan nog gewoon op de grond.”

Toen Arie en Cobie op de Swammerdamlaan woonden kregen zij hun huidige woning aan de Schoolstraat aangeboden. “We hebben toen aan Jillis gevraagd of hij mee wilde kijken en dat traject is ook ontzettend prettig verlopen. Overigens willen we niet vergeten om de dames op kantoor en Bert van Estaete hypotheken & verzekeringen te noemen. Want uiteindelijk vind je bij Jillis Baggerman makelaardij alles onder één dak en iedereen toont evenveel inzet”, zo delen Cobie en Arie Kamperman tot besluit hun uitgebreide ervaring.

Deel dit bericht