0318-415484

Alle lof voor de makelaar en zijn team

“Jillis Baggerman geeft je een gerust gevoel”

EDE – En weer tillen Martin en Alda Bosman een verhuisdoos naar buiten. “Met onze verhuizing van Ede naar Vroomshoop hoeven we in ieder geval niet naar de sportschool. Het klussen in ons nieuwe huis en het tillen van de dozen zorgen al voor genoeg spierpijn.” Daarom rusten ze even uit bij het verkoopbord van Jillis Baggerman makelaardij voor hun appartement.

Jillis Baggerman is namelijk de verkopende makelaar. Martin en Alda leerden hem kennen toen ze vier jaar geleden hun huidige appartement aan de Kazernelaan gingen bezichtigen. vJillis was de verkopende makelaar en we merkten meteen dat hij net als ik een gevoelsmens is”, zegt Alda. “Hij liet mij lekker zitten in de kamer om het op me in te laten werken en ging met Martin rondlopen. Ook opvallend was dat hij niet pusherig was, hij heeft op geen enkel moment om een bod gevraagd. Toen we daarna zelf ons huis gingen verkopen, hebben we dan ook snel besloten om dat door Jillis te laten doen.”

In het appartement hebben ze bijna vier jaar gewoond. Toch miste Martin zijn garage en een plek voor de camper. “Daarom hebben we de knoop doorgehakt om dit appartement te verkopen. En uiteraard ging Jillis dat weer doen”, legt Martin uit. “Toen we hem belden, zei hij frappant genoeg: ‘Martin, jij mist je garage!’. Een mooi voorbeeld van zijn groot empathisch vermogen.”

Net als vier jaar geleden zijn Martin en Alda weer erg tevreden met hun keus voor Jillis. “Onze verwachtingen waren hoog en dat heeft hij meer dan waargemaakt. Jillis is er altijd en beantwoordt ook vragen na kantoortijd. Voordat wij een vraag konden stellen was het antwoord er al en dat geeft rust. Jillis is onopvallend commercieel en dat is een eigenschap die wij zeer prettig vinden. Hij is gewoon zichzelf, een fijn mens met gevoel voor humor en een luisterend oor. Trouwens ook alle lof voor zijn medewerkers. Als je belt, weten ze meteen wie je bent en om welk huis het gaat.”

“Kortom als ik nog 25 keer ga verhuizen, is Jillis 25 keer de verkopende makelaar”, zegt Alda. Nou, ik was van plan om de komende 25 jaar lekker in Vroomshoop te blijven wonen”, lacht Martin terwijl hij zuchtend weer een verhuisdoos ter hand neemt.

Deel dit bericht