0318-415484

Jillis Baggerman levert maatwerk

“Hij communiceert heel goed, is heel duidelijk en houdt zich strikt aan zijn afspraken. Daarnaast is hij erg attent en menselijk. Dat was voor ons de reden om het Jillis Baggerman, die verkopend makelaar van ons nieuwe huis was, te gunnen om ook voor ons ‘oude’ thuis nieuwe bewoners te zoeken.”

Aan het woord is Amara Onwuka uit Wageningen. Samen met haar partner Ronald Janssen had zij al langere tijd de wens om een vrijstaande woning in een lommerrijke omgeving te kopen. Ondanks dat de markt overspannen en razendsnel is, werd hun wens werkelijkheid. “Het is tegenwoordig een wereld waarin je blij mag zijn als je op een lijst van aspirant kopers kunt komen. Het is een hele snelle wereld. Ondanks dat vind ik dat hij menselijk en vriendelijk blijft”, gaat Amara verder. “Ik bedoel daarmee te zeggen dat je niet nummer zoveel op de lijst bent. En dat trok mij voornamelijk in hem aan.”

Amara en Ronald bekeken een aantal woningen en kwamen Jillis Baggerman in dat proces  meermalen tegen als verkopend makelaar. “We kwamen uiteraard meerdere makelaars tegen, die overigens ook prima hun werk deden, maar we merkten bij Jillis dat hij een persoonlijke noot toevoegt”, zegt Ronald. “En dat is gewoon heel fijn; die persoonlijke benadering, ondanks dat de markt overbelast is, ondanks dat er heel veel mensen in de rij staan.”

Hun nieuwe woning kwam op de markt toen Amara en Ronald op vakantie waren. Ze zouden deze woning hebben gemist als Jillis zijn best niet had gedaan voor hun. “We konden nog kijken toen we terugkwamen van vakantie. Zoiets hoeft een makelaar niet voor je te regelen natuurlijk, maar hij deed dat wel. Hij heeft zijn handen uit de mouwen gestoken en maatwerk geleverd”, zegt Ronald.

Dat maatwerk startte al bij een eerdere bezichtiging. “We keken naar een huis op een andere locatie. Een prachtige woning die voor een groot deel aan onze wensen voldeed. Een drukke weg langs het huis was, omwille van onze kinderen, een dealbreaker. Jillis was daar verkopend makelaar en nam de tijd om een beeld te krijgen van waar wij naar op zoek waren. Hij maakte daarna een zoekprofiel aan en daaruit kwam de woning waarvan we nu de gelukkige eigenaren zijn”, zegt Amara Onwuka met een twinkel in haar ogen tot besluit.

Deel dit bericht