0318-415484

Alles onder één dak geregeld

Je (t)huis verkopen omdat je voelt dat het goed is een volgende stap in je leven te maken, dat heeft veel impact. Je hebt lief en leed gedeeld op die plek, misschien zijn de kinderen er wel opgegroeid, bloeide jullie liefde op. Het is wellicht na al die jaren verbouwen en schilderen precies zoals je het wilt hebben. En toch besluit je om je gevoel te volgen en een verstandige keuze te maken. Op dat moment heb je een makelaar nodig met gevoel en passie voor mensen en huizen. Iemand die met je meeloopt en zakelijkheid perfect weet te mixen met empathie. Kees en Petra Overeem vonden onder andere deze eigenschappen in het team van Jillis Baggerman makelaardij uit Bennekom.

“We vonden Jillis Baggerman makelaardij via de beoordelingen op Funda”, vertelt Petra. ,,In reviews lazen we dat het rustige makelaars met kennis van zaken zijn. Geen opdringerige, snelle jongens maar wel mannen die op het juiste moment doorpakken. En dat sprak ons erg aan. Kees en ik zaten nog niet helemaal op dezelfde golflengte voor wat betreft het moment van verhuizen, dus dan heb je iemand nodig die dat aanvoelt en begeleidt.’’

De reviews waren dus lovend, maar hoe verliep de samenwerking tussen Jillis Baggerman makelaardij, Petra en Kees in de praktijk? “Dat kwam volledig overeen met de reviews”, antwoordt Kees. “Ze zijn professioneel, betrokken, bereikbaar en adviserend. Je huis verkopen is een ingrijpende gebeurtenis, dan wil je graag iemand naast je hebben die daar de juiste adviezen op het juiste moment geeft. De betrokkenheid en bereikbaarheid maken dat de makelaar onderdeel is van het proces. Doordat ze goed wisten wat wij wilden, vonden ze binnen een hele korte tijd ons nieuwe huis.”

De verzorging van de financiering en de verzekeringen namen Bert Huisman en Joke Beumer van Estaete hypotheken & verzekeringen voor hun rekening. “Erg handig”, zegt Kees. In het pand van Jillis Baggerman zijn vier disciplines gevestigd die voor ons belangrijk waren:  verkoopmakelaardij, aankoopmakelaardij, hypotheekadvies en verzekeringsadvies. Het is fijn dat alles onder één dak geregeld kon worden.”

Petra en Kees lieten een prachtige woning achter op de Burgemeester Creutzslaan in Ede. Met name voor Petra ging het allemaal wat snel. Toch kijkt zij er nu met grote tevredenheid op terug. “Onze makelaar heeft het goed aangevoeld. Ik kijk er heel postief op terug en ben gelukkig in ons nieuwe thuis.”

Deel dit bericht