0318-415484

“Jillis is echt een topmakelaar”

“Hij heeft ons ook als aankoopmakelaar goed geholpen”

[BENNEKOM] Na twintig jaar begon het bij Henk en Corry Uenk te kriebelen. Ze woonden nog steeds met veel plezier in Bennekom, maar wilden allebei toch ‘iets anders’. Na enig nadenken hakten zij de knoop door en besloten ze hun woning te koop te zetten. En vanzelfsprekend kozen ze daarbij voor Jillis Baggerman makelaardij.

Henk en Corry leggen uit waarom zij voor Jillis Baggerman kozen. “Als Bennekommer kent hij de regionale woningmarkt op zijn duimpje. Dat zie je aan het aantal woningen dat hij in de verkoop heeft en ook daadwerkelijk verkoopt. Daarnaast kwam hij als persoon ook goed bij ons over. Een jonge sympathieke vent, rustig en respectvol. Hij neemt alle tijd voor je en luistert goed naar je wensen. Na een goed gesprek en een voorgestelde verkoopprijs die wij ook in gedachten hadden, gingen we met hem in zee.”

In overleg met Jillis kozen Henk en Corry voor een aantal kijkdagen. “Dat vonden we heel prettig, zodat je niet elke keer het huis aan kant moet hebben voor kijkers. In drie kijkdagen hadden we in totaal elf geïnteresseerden. Het was heel prettig dat we van Jillis na elke kijkdag een belletje kregen met een terugblik op de dag. Hij kon heel goed inschatten wie echt serieus geïnteresseerd was. Op zijn advies werkten we met verkoop via inschrijving. Dat leverde meerdere biedingen op, waarvan we er één hebben geaccepteerd. Kortom, wij kijken heel tevreden terug op het verkoopproces en kunnen niet anders zeggen; Jillis is echt een topmakelaar! Door de ervaring en deskundigheid van hemzelf en zijn medewerkers is de verkoop van onze woning prima verlopen. We kunnen iedereen aanbevelen om ook met hem in zee te gaan.”

Toen hun woning verkocht was, gingen Henk en Corry op zoek naar iets nieuws. “We wisten niet precies wat we wilden, maar er moest wel een klik zijn met het huis en met de plek. We hebben daarbij Jillis ingeschakeld als aankoopmakelaar. En ook in die rol heeft hij ons goed geholpen. Hij deed suggesties en uiteindelijk vonden we een heel leuk huis in Bennekom zelf. Jillis is meegegaan bij de bezichtiging en het huis bleek de gewenste klik op te leveren. Jillis heeft vervolgens voor ons de onderhandelingen gedaan en uiteindelijk gingen de verkopers akkoord. Wij zijn helemaal blij. Het nieuwe huis voldoet aan al onze wensen en we blijven lekker in Bennekom wonen.”

Deel dit bericht