0318-415484

Jillis is een bevlogen makelaar

“Hij maakt zijn motto ‘(ver)kopen zonder zorgen’ meer dan waar”

[BENNEKOM] Dolblij waren Ramon en Jolanda Buis toen zij een bod op hun woning kregen. En helemaal toen ze hoorden dat de koper al binnen drie dagen een voorlopig koopcontract wilde tekenen. “Dat leek ons echter wel heel kort dag. Maar bij Jillis Baggerman makelaardij hebben ze dat allemaal prima en razendsnel voor ons geregeld.”

Ramon en Jolanda blikken dan ook tevreden terug op de verkoop van hun woning. “We wonen al vijf jaar met veel plezier in Bennekom. Het is hier heerlijk dorps en in het centrum heb je alle nodige voorzieningen. Maar we wilden wel graag een huis met een grotere tuin en een garage. Na een flinke zoektocht vonden we die op een paar honderd meter van waar we woonden.”

Voor de verkoop van hun woning besloten Ramon en Jolanda om contact op te nemen met Jillis Baggerman. En dat was een uitstekende beslissing. “Hij maakt zijn motto ‘(ver)kopen zonder zorgen’ namelijk meer dan waar. Alles wordt goed geregeld. Hij heeft een eerlijk verhaal en neemt alle tijd voor je. Op vragen krijg je snel antwoord en hij is altijd via de app bereikbaar. In overleg met Jillis besloten we drie kijkdagen te organiseren en dat heeft uiteindelijk het bod van de koper opgeleverd. En zoals gezegd heeft het hele kantoor er voor gezorgd dat we binnen drie dagen een contract konden tekenen. Daar waren wij en de koper heel blij mee.”

Ramon en Jolanda woonden tot 2018 in Amersfoort. Maar Jolanda wilde graag weer terug naar Bennekom waar ze is opgegroeid. Haar ouders wonen nog steeds in Bennekom. Door de ervaringen van haar ouders besloot ze om contact op te nemen met Jillis Baggerman voor de verkoop van hun woning. “Hij heeft voor hen namelijk drie keer een woning verkocht en zij waren daar heel tevreden over. Toen ik dat Jillis vertelde, wist hij uit zijn hoofd precies te vertellen welke woningen dat waren. Hij wist ook nog allerlei details. Ik vind dat heel bijzonder en het toont aan hoe bevlogen hij met zijn vak bezig is.”

Bij de koop van hun woning in 2018 werden Ramon en Jolanda klant van Estaete hypotheken & verzekeringen. Marcel van Brakel van Estaete heeft ook weer de hypotheek voor hun nieuwe woning verzorgd. “Bij Estaete hebben ze net als bij Jillis Baggerman makelaardij een fijne manier van communiceren. Laagdrempelig, je kunt gewoon een appje sturen, en je krijgt snel antwoord. Dus ook hierover zijn we zeer tevreden.”

Deel dit bericht