0318-415484

Sleutel tot succesvolle verkoop

25 jaar woonde het echtpaar Van den Berg aan de Bovenbuurtweg in Bennekom. Een plek om eigenlijk nooit meer weg te willen, zo mooi landelijk gelegen en toch aan de rand van het dorp. “Maar onze kinderen zijn het huis uit; veel vertrekken staan inmiddels leeg. Bovendien koester ik al jaren de wenst om een maximaal duurzaam huis te bouwen. Daarom keken we voorzichtig uit naar iets anders”, vertelt Reinier.

De verhuisplannen kwamen in een stroomversnelling toen het echtpaar Van den Berg puur informatief “een bakkie deed” bij Jillis Baggerman makelaardij. “Ik ken het kantoor van naam en had gezien dat het hoge beoordelingen heeft op Funda. Daarom zijn we bij Jillis begonnen. Tijdens de kennismaking droeg Jillis een kavel aan in het buitengebied van Wageningen, maar wel prettig dicht bij Bennekom. We zijn gehecht aan het dorp, dus daar wilden we wel in de buurt blijven. We zijn snel op de fiets gestapt en wisten eigenlijk allebei heel snel dat dit een mooie kans was” 

Haast
Vervolgens schakelden Reinier en Vera snel. ‘’Binnen twee weken na het kopje koffie bij Jillis waren we koper van de kavel.”  Ze besloten ook om haast te maken met de verkoop van hun eigen woning. “Het bouwen van een woning vergt natuurlijk tijd, dus we hoefden niet acuut weg. Maar we vonden het toch een prettig idee als we het huis snel zouden verkopen om dubbele lasten te voorkomen. Omdat de ervaringen bij de aankoop van de kavel zeer plezierig waren, hebben we gevraagd of Jillis ons hierbij wilde helpen.”

Reinier is blij met de manier waarop Jillis Baggerman makelaardij de verkoop begeleidde. “Ze hebben ook een prachtige brochure gemaakt. Leuk detail was dat één van de medewerksters in ‘ons’ huis is opgegroeid. Wij kochten het 25 jaar geleden van haar ouders.  Zij was dus extra betrokken bij het huis dat we in die 25 jaar overigens wel behoorlijk hebben verbouwd”.

Spijker op z’n kop
Jillis Baggerman had het advies om zoveel mogelijk kijkers te interesseren. Hier werden alle denkbare kanalen voor ingezet. Dat was de spijker op z’n kop. De serieus geïnteresseerden hebben via een inschrijving een bod gedaan. Zo is in een heel korte tijd ons huis verkocht. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop dit is verlopen.”

Deel dit bericht