0318-415484

Op de euro nauwkeurig

U bent er vast wel eens langs gereden, de lichtgele, monumentale, vrijstaande villa aan de Stationsweg in Ede. Het is de voormalige woning van Wouter Kwant en Annelyn de Boer. Zij verhuisden naar de Sweelincklaan en vroegen Jillis Baggerman het pand aan de Stationsweg voor hen te verkopen. ,,Het is Jillis heel goed gelukt om met deze karakteristieke woning mét aparte praktijkruimte in de picture te komen”, concludeert Wouter Kwant tevreden.

Enkele jaren geleden verbouwden Wouter en Annelyn de keuken. Nadat alle slaapkamers al eerder opnieuw in de verf werden gezet, kreeg ook de hal op de bovenverdieping een make-over. ,,Een mooi moment om het huis te laten fotograferen voor het moment dat we ons huis zouden willen verkopen, en dus belden we Jillis’’, vertelt Annelyn. ,,Jillis regelde een fotograaf, er werd een film gemaakt en hij deed alvast een waardebepaling. Eigenlijk heeft Jillis ons bijna twee jaar begeleid voordat wij ons huis uiteindelijk te koop zetten. Als wij vragen, onzekerheden of twijfels hadden, maakte hij tijd voor ons. En niet alleen omdat het zijn werk is, bij Jillis voel je gewoon dat hij het heel graag doet. Hij is zo goed als altijd bereikbaar en reageert supersnel. Hij geeft adviezen vanuit zijn kennis en ervaring van de huizenmarkt, maar ook vanuit zijn intuïtie. Steeds was er overleg.”

De villa aan de Stationsweg werd door Jillis Baggerman makelaardij aangeboden op Funda. ,,Het is een heel specifiek huis’’, vindt Wouter. ,,Jillis heeft ons verschillende tips gegeven om het er echt uit te laten springen. Op Funda, op internet en in de huis-aan-huisbladen. Arno Oosterbeek heeft de bezichtigingen begeleid. Hij heeft goed werk geleverd. Het contact met de potentiële kopers heeft hij zorgvuldig onderhouden, zonder opdringerig te zijn. Nog geen vier maanden later was ons huis verkocht. De verkoop voelde echt als een samenwerking. Ons huis heeft op de euro nauwkeurig opgeleverd wat Jillis van tevoren had aangegeven. Best bijzonder voor een karakteristiek huis als dit mét een aparte praktijkruimte.” Wat Wouter en Annelyn extra leuk en bijzonder vinden is dat hun woning gekocht is door de kleindochter van de tandarts van wie Wouter de woning bijna veertig jaar geleden gekocht heeft. ,,Zonder tandartspraktijk dit keer, maar er komt weer een groot gezin te wonen. Er kan hier weer jaren verstoppertje gespeeld worden.”

Deel dit bericht