0318-415484

Voelt als familie

“Het was voor ons absoluut geen vraag wie ons huis zou gaan verkopen. We kennen hem al jaren, en hij heeft ons nog nooit teleurgesteld. Voor ons is er geen andere makelaar dan Jillis Baggerman. Een gedreven makelaar met een brede kennis van zaken die je alle zorgen uit handen neemt.”

Barend en Gerrie Vink uit Ede namen het makelaarskantoor van Jillis Baggerman in de arm om hun huis aan de Paulus Potterstraat te verkopen. Ze kennen Jillis al vele jaren waardoor hij inmiddels aanvoelt als familie. vWij kennen hem al vanaf het moment dat hij nog werkte voor een baas”, vertelt Barend Vink. “Ik was toen zelf ondernemer en zag in hem dat hij het ondernemerschap ook in zich had. ‘Je moet voor jezelf beginnen’, moedigde ik hem wel eens aan. Jillis is altijd een hele rustige en eerlijke vent geweest. Zomaar zijn werkgever ‘in de steek laten’ om voor zichzelf te beginnen, dat deed hij niet makkelijk. Uiteindelijk heeft hij de sprong dus gewaagd en daar ben ik nog altijd blij mee.”

Jillis verkocht al eens eerder een woning voor de familie Vink. Toen hij voor deze verkoop bij hen aan tafel schoof, voelde het voor Gerrie en Barend alsof er een lid van de familie aan tafel kwam zitten. “Maar voor de duidelijkheid; dat komt door de betrokken wijze waarop Jillis te werk gaat. Hij kent zijn klanten. Hij kent de ‘ins en outs’, kent de wensen en weet wat zij nodig hebben. Door die betrokkenheid voelt het heel vertrouwd om met Jillis te werken.”

Bij de familie Vink was één gesprek genoeg om alles voor de verkoop op een rij te krijgen. Alle wensen werden doorgesproken en in overleg met ons werd de vraagprijs bepaald. “Jillis kwam met een, in onze ogen, redelijk voorstel. En warempel, wat schetst onze verbazing: hij zet onze woning op maandagavond op Funda en dinsdagochtend had hij al negen bezichtigingen in de agenda staan. Drie daarvan deden na de bezichtiging vrijwel meteen een bieding. Alle kijkers heeft hij de mogelijkheid gegeven schriftelijk een uiterste bieding te doen en daaruit is de koper gekomen.”

Barend en Gerrie zijn blij met de snelle verkoop van hun huis en vooral met de manier waarop dat ging. Wat waarderen zij nou het meeste in Jillis Baggerman? “Jillis is een rustige, gedegen en betrouwbare vent. Maar het allerbelangrijkste is: onze zorg is zijn zorg”, aldus Gerrie en Barend Vink.

Deel dit bericht