0318-415484

Eerlijk en goed advies, zonder poespas

Remco en Willianne verkochten hun huis via Jillis Baggerman.

WAGENINGEN/RENKUM – Het zijn hectische tijden voor Remco Derks en Willianne Bosman. Vlak voor de zomervakantie is hun tweede kindje geboren. Eind september kregen ze de sleutel van hun nieuwe huis en nog geen drie weken later vertrokken ze uit hun oude woning. Tussendoor gingen ze ook nog trouwen. Veel geregel dus. “Maar over één ding hoefden we ons geen zorgen te maken”, vertellen Remco en Willianne. “De verkoop van onze woning is prima geregeld door Sander Hemmes van Jillis Baggerman makelaardij.”

Met een tweede kind op komst, vonden Remco en Willianne hun huis op de Rietveldlaan in Wageningen Noordwest te klein worden. “En we wisten meteen dat Sander de verkopende makelaar ging worden”, vertelt Willianne. “Hij heeft vijf jaar geleden mijn appartement in Heelsum verkocht en daar was ik super tevreden over. Sander geeft eerlijk en goed advies, zonder poespas. Hij weet precies waar hij het over heeft en is altijd vriendelijk en geduldig. Het contact is lekker laagdrempelig, we konden hem altijd bellen of appen.”

Door de zwangerschap verliep het verkoopproces op een bijzondere manier. “We zagen het niet zitten om steeds maar kijkers over de vloer te krijgen”, blikt Remco terug. “Dus stelde Sander voor om een kijkdag te organiseren. Dat bleek heel goed te werken. Binnen twee weken hadden we een bod dat zelfs boven de vraagprijs lag. Een mooie anekdote is trouwens dat Sander het bod doorbelde op de ochtend na de bevalling.”

Remco en Willianne gaan verhuizen naar Renkum. Tijdens de zoektocht naar hun nieuwe huis hebben ze veel met Sander kunnen sparren. Ook daar kwam dan een goed en eerlijk advies. “Dit is trouwens typerend waarop hij en zijn collega’s van Jillis Baggerman makelaardij werken.”

Remco en Willianne hebben hun hypotheekzaken laten regelen door Marcel van Brakel van Estaete hypotheken & verzekeringen. “Marcel is met Estaete sponsor van voetbalclub ONA’53. Daar speel ik in het eerste team, dus ik moest wel met hem in zee gaan”, lacht Remco. “Nee hoor, even serieus. Marcel weet moeilijke zaken in normale taal te vertellen zodat wij het ook snappen. Dat is fijn en voelt vertrouwd. Bovendien is het handig dat Estaete in hetzelfde pand zit als Jillis Baggerman makelaardij.”

Deel dit bericht