0318-415484

Een deskundig team met veel ervaring

“Ik kende Jillis Baggerman nog uit de tijd van de fotorolletjes”

WAGENINGEN – Fotorolletjes. Wie kent ze nog? Hannie Homan wel, zij werkte vroeger bij Foto Leenarts in Bennekom. Ze heeft er mooie herinneringen aan. Sterker nog: ze heeft er zelfs een makelaar aan over gehouden.

“Een kleine 30 jaar geleden kwam een jonge beginnende makelaar bij ons altijd fotorolletjes brengen met woningen die hij in de verkoop had. Dat was Jillis Baggerman”, blikt Hannie terug. “Toen ik vorig jaar mijn huis ging verkopen, herinnerde ik me dat weer. We hadden altijd fijn contact, dus nu belde ik hem. Goed dat ik dat gedaan heb, want hij heeft mijn woning tot volle tevredenheid verkocht.”

Hannie was de eerste bewoner van haar huis op de Laan van de Lapjeskat in Wageningen Noordwest. Vanwege de liefde verhuist zij naar Arnhem en dus wilde zij haar woning verkopen. “Daar had ik echter totaal geen ervaring mee. Hoe zoek je nou een goede makelaar? Totdat ik mij Jillis herinnerde. Ik vond het altijd een sympathieke man als hij bij ons in de fotozaak kwam om de fotorolletjes in te leveren. Een paar uur later kwam hij dan de ontwikkelde foto’s weer ophalen. Ons nieuwe contact verliep weer heel prettig. Jillis heeft een duidelijke en vlotte manier van communiceren. Hij komt zeer betrouwbaar over. Dus ik besloot om met hem in zee te gaan.”

In het verkoopproces werd Hannie steeds blijer met haar keuze voor Jillis Baggerman makelaardij. “Jillis is een vakman, daarnaast heeft hij een vriendelijk en deskundig team met veel ervaring. Jillis is je vaak al één stap voor en heeft een antwoord op een vraag die je nog niet eens hebt gesteld. Na het vaststellen van de vraagprijs hebben we een stappenplan gemaakt. In overleg met Jillis hebben we een aantal kijkdagen bepaald. Dat leverde negen bezichtigingen op. Na iedere bezichtiging kreeg ik gelijk feedback. Uiteindelijk heb ik uit een aantal biedingen een definitieve keuze voor de koper gemaakt. Ook daarin heeft Jillis me prima advies gegeven.”

Op het kantoor van Jillis Baggerman makelaardij heeft Hannie tijdens het tekenen van het voorlopig koopcontract de koper ontmoet. “Ik vond het heel leuk dat Jillis voorstelde om elkaar te ontmoeten. Het werd een gezellige bijeenkomst, dat hadden ze prima geregeld. Ik heb al die jaren met veel plezier op de Laan van de Lapjeskat gewoond. Ik gun de kopers net zoveel woongenot.”

Deel dit bericht