0318-415484

Jillis Baggerman maakt de verhalen waar

“We kunnen geen reden bedenken om lager dan een 10 te geven”

BENNEKOM – Remi en Mariëlle de Koning kenden de verhalen over Jillis Baggerman makelaardij in de krant. Maar zijn die niet overdreven positief? Nu zij hun huis via Jillis verkocht hebben, weten ze zeker dat dat niet het geval is. Daarom willen ze graag hún verhaal vertellen. “Jillis heeft de goede verhalen absoluut waargemaakt. Op Funda hebben we dan ook een welverdiende 10 als waardering gegeven.”

Mariëlle is een echte Bennekomse, ook Remi voelt zich inmiddels thuis in het dorp. “Toen we besloten dat we een ruimere woning gingen zoeken, was het dan ook duidelijk dat we wel in Bennekom wilden blijven wonen. Uiteindelijk zagen we dat elders in het dorp een prachtig huis op een rustige plek te koop stond. De verkopende makelaar was Jillis Baggerman. Bij de bezichtiging hadden we meteen een goed contact. Toen we het huis gekocht hadden, gingen we onze eigen woning verkopen. We hebben geen moment getwijfeld of Jillis dat voor ons ging doen.”

Als Bennekommers onder elkaar kende Mariëlle Jillis trouwens al langer. “Ik heb 16 jaar bij de Albert Heijn in het dorp gewerkt, dus ik kwam hem daar vaker tegen. Hij heeft ook een samenwerking met de winkel. Hij presenteert er zijn aanbod met te koop staande woningen op een digitaal scherm.”

Tijdens de verkoop van hun huis leerden Mariëlle en Remi Jillis nog beter kennen. “In de loop van het traject ontstond er echt een band met hem. Jillis is heel menselijk en meedenkend. We konden contact leggen wanneer we wilden, altijd gelijk reactie. Hoe vaak we wel niet gebeld of geappt hebben met de vraag of hij al wat gehoord had. Altijd kregen we snel antwoord. We hebben echt goed nagedacht of we een reden hebben om lager dan een 10 te geven, maar die hebben we echt niet! We hebben het als zeer prettig ervaren en raden iedereen Jillis Baggerman makelaardij aan.” Inmiddels zijn Mariëlle en Remi verhuisd en genieten ze volop van hun nieuwe plek. “Het is een rustige straat vlakbij de school van de kinderen. Ze kunnen ook lekker voetballen in de kooi die hier in de buurt staat. Zelf genieten we van het bos dat om de hoek ligt. Daar kunnen we heerlijk wandelen met de hond.”

Deel dit bericht