0318-415484

Na 28 jaar opnieuw Jillis Baggerman

“Huizen verkopen is en blijft zijn lust en zijn leven”

[BENNEKOM] Wat doe je als je 28 jaar geleden je huis bij een makelaar hebt gekocht? En je dat huis nu wilt verkopen? Voor Ep en Mia Huisman was die vraag niet moeilijk te beantwoorden. “Jillis Baggerman was toen de verkopende makelaar. Voor ons was het vanzelfsprekend om hem na al die jaren opnieuw in te schakelen.”

Destijds was Jillis Baggerman net begonnen als makelaar in loondienst. “Maar ook toen merkte je al dat huizen verkopen zijn lust en zijn leven is. Dat is altijd zo gebleven”, leggen Ep en Mia uit. “Hij luistert heel goed naar je wensen en geeft daarbij deskundig en professioneel advies. In de tussentijd heeft hij met zijn eigen kantoor Jillis Baggerman makelaardij voor onze dochter en schoonzoon al meerdere woningen verkocht. Ook zij hebben alleen maar positieve ervaringen. Toen hij een paar jaar geleden hun vorige woning verkocht, is hij al eens bij ons wezen kijken om een inschatting te maken wat het op zou moeten brengen.”

Ep en Mia hadden eigenlijk nog even willen wachten met de verkoop van hun huis aan de Molenkamp. “We hebben namelijk een mooie nieuwe plek gevonden, maar het is flink aanpoten om daar alles op tijd klaar te hebben. Toch zagen we het niet zitten om tussendoor tijdelijk ergens anders te gaan wonen. Maar in de loop van het jaar adviseerde Jillis ons om het huis toch te koop te zetten. Volgens hem was het met de stijgende hypotheekrente verstandig om daar niet al te lang mee te wachten. Een goed professioneel advies, want hij heeft achteraf bekeken gelijk gekregen. Binnen twee weken was de woning naar tevredenheid verkocht. Dat gaf ons een gerust gevoel.”

Deel dit bericht