0318-415484

“Je merkt dat Jillis geniet van zijn werk”

Gouden tip van familie om met Jillis Baggerman in zee te gaan

[EDE] Ruim 2½ jaar waren Peter en Kim Wijma op zoek naar een nieuwe woning waar hun twee kinderen een eigen kamer konden krijgen. Die zoektocht viel niet mee, heel vaak werden ze overboden. Maar uiteindelijk is het hen toch gelukt. Ze genieten nu van hun nieuwe huis met een tuin, dat ook nog eens dichtbij hun oude appartement ligt.

Bij hun zoektocht naar een nieuwe woning werden Peter en Kim geholpen door Jillis Baggerman. “Hij was geen aankoopmakelaar, maar gaf ons wel tips over huizen die geschikt voor ons konden zijn.” De verkoop van hun appartement is uiteraard verzorgd door Jillis. “Het was heel fijn dat we twee kijkdagen achter elkaar konden afspreken. Onze zoon en dochter konden bij opa en oma logeren, wij hoefden maar één keer op te ruimen. Het voorgevoel van Jillis kwam gelukkig uit; er was veel belangstelling van kijkers en we kregen uiteindelijk een bod dat ruim boven de vraagprijs lag.”

Op advies van de familie van Kim namen Peter en Kim contact op met Jillis. “Ga ze maar gewoon bellen, zeiden ze. Omdat wij geen ervaring hadden met het verkopen van een huis, hebben we die raad maar opgevolgd. En gelukkig had mijn familie gelijk, want we hebben geen seconde spijt gehad van die beslissing. Het fijne is dat je bij Jillis en zijn team geen nummer bent. Bij vragen staan ze meteen voor je klaar. Ze leggen procedures in begrijpelijke taal uit. Je hebt persoonlijk contact met de makelaar zelf, maar het hele team is op de hoogte als je belt of langskomt. En de service is na de verkoop niet afgelopen. Jillis ging bijvoorbeeld ook mee naar de notaris. Het mooie is dat je aan Jillis zelf merkt dat hij geniet van zijn werk, hij straalt de passie voor het vak uit. Maar hij geeft de medewerkers aan de balie ook de eer voor alles wat zij doen.”

In hun nieuwe huis kijken Peter en Kim dan ook tevreden terug op het hele verkoopproces. “We zijn jarenlang gelukkig geweest in ons appartement. Een prima plek voor starters. Maar nu hebben we een echt huis. Met een eigen kamer voor de kinderen, zonnepanelen en een tuin waar we ’s ochtends de vogeltjes horen fluiten. Ons oude flatje was vooral heel praktisch, hier hebben we ook plek voor echt mooie dingen. Omdat het nieuwe huis in dezelfde buurt ligt, is het ook fijn dat onze kinderen naar dezelfde school kunnen en dat we dichtbij het werk van Peter blijven wonen.”

Deel dit bericht