0318-415484

Jillis Baggerman is een rots in de branding

“Hij zette alles op alles om ons huis zo goed mogelijk te verkopen”

BENNEKOM/WAGENINGEN – Tijdens hun wandelingen en fietstochten tussen Bennekom en Wageningen genoten Henk en Margaretha al lang van de ruimte en rust. Als ze hier toch eens konden wonen! Hoewel ze al meer dan 25 jaar met veel plezier aan de Bennekomse Bosweg woonden, bleef het toch kriebelen. Toen ze zagen dat er een karakteristiek huis met een bijzonder mooi en vrij uitzicht en een prachtige tuin aan de Oude Diedenweg in Wageningen te koop was gekomen, vonden ze het tijd om actie te ondernemen.
“We hadden Jillis Baggerman al eens in de arm genomen als aankoopmakelaar om te kijken of er iets geschikts te koop zou komen”, leggen Henk en Margaretha uit. “Aangezien we zeer geïnteresseerd waren in een woning die bij Jillis Baggerman makelaardij zelf te koop stond, konden we hen niet inschakelen als aankoopmakelaar. Jillis heeft toen een andere zeer geschikte makelaar aanbevolen. Dat was uitstekende service.”
Uiteindelijk werden Henk en Margaretha de gelukkige kopers van de woning aan de Oude Diedenweg. Toen werd het tijd om hun woning aan de Bosweg te verkopen. “Het was een logische keuze om hiervoor Jillis Baggerman te vragen. We kenden hem dus al langer en hadden altijd een plezierig contact. Wat ons erg aansprak was het feit dat Jillis alles op alles zette om ons huis zo goed en zo snel mogelijk in de verkoop te zetten. De markt was door de stijgende hypotheekrente aan het veranderen en dat maakte ons toch wel een beetje nerveus. Jillis was echter optimistisch en zei steeds: ‘Het komt goed’. Hij was wat dat betreft een rots in de branding.”

Het optimisme van Jillis bleek terecht. “Er bleek de nodige belangstelling van kijkers te zijn”, blikken Henk en Margaretha terug. “In overleg met ons heeft Jillis daarvoor afspraken gemaakt. Wat wij heel prettig vonden, was dat hij na elke bezichtiging meteen contact opnam. Hij schatte dan in hoe serieus de kijkers waren en of er een bod te verwachten was. Uiteindelijk adviseerde hij om te werken met een inschrijving. Aan het eind van het proces werden we bij hem uitgenodigd op kantoor om de biedingen te bekijken. Dat waren spannende minuten, maar er zaten goede biedingen tussen. Dus konden we met Jillis proosten op het succes en hem bedanken voor de goede begeleiding. Een aanrader voor mensen die echt een goede makelaar zoeken!”

Deel dit bericht